LeoEen nadere kennismaking met deze man hoeft U mogelijk niet. De thans 62 jarige potplantenkweker uit het Westland, heeft in de 45 jaar dat hij nu met postduiven speeld immers al wel jaarlijks telkens opnieuw in de sportbladen gestaan met ieder jaar aan een,  weer top resultaten en bijzondere kampioen duiven. Ook en juist veel zag U mogelijk Leo zijn naam in reportages,  bij andere duiven liefhebbers die bij Leo jongen hadden gekocht en daar grandioos mee slaagden. Leo zijn stam duiven geeft al 45 jaar top resultaten bij hem zelf,  maar ook bij zo vele liefhebbers, overal over heel de wereld. Dit uiteraard alleen om dat Leo zijn stam de goede eigenschappen van kopvliegen en gezondheid, zo goed vererven.
Zelf werd Leo van af 1979 tot nu toe 35 jaar vrijwel onafgebroken eerste generaal kampioen, vaak zowel aan- als onaangewezen. Eindeloze reeksen met 1e prijswinnaars en kampioensduiven waren het resultaat, met als enkele van de allerbesten de King, de Keizer en de Reply. De King werd in 1991 Nationaal kampioendoffer Midfond in beide Nederlandse competities, W.H.Z.B. en Vredesduifcompetitie ( is tot op de dag van vandaag nog niet herhaald). Bij de referenties vindt u een greep uit een enorme lijst met duivenliefhebbers die geslaagd zijn met de Van Rijn duiven. Leo een druk zakenman, had nooit veel tijd om deze optimaal aan zijn duiven te geven, maar wilde geen commercieel hok worden met betaalde hokverzorger. Daarom is er door de jaren regelmatig periodes wel met assistentie in combinatie gespeeld. Jan Ekelmans , Willem en John de Winter en als laatste Jeroen Meeder, mannen die na die periode bij Leo, met duiven van Leo zn stam zelf ook weer knappe vliegjaren mochten mee maken.

 

Meer weten?

Als u geïntereseerd bent en jongen wilt bestellen dan kan dat alleen per mail worden aangevraagd, en ontvangt u zo snel mogelijk antwoord.
E info@racingpigeons-topquality.com