Leo van Rijn z'n stamlijnen blinken uit in binnen en buitenland!!!
Dat Leo van Rijn al jaren over een geweldige stam duiven beschikt, moge duidelijk zijn. Zijn prestaties zijn fenomenaal, maar een goede melker herken je niet alleen aan zijn geweldige prestaties. Als de duiven van een goede liefhebber het ook op andere hokken goed doen, dan weet je dat je op een uitstekend hok bent beland. Leo van Rijn heeft nazaten van zijn stamduiven door heel Europa zitten en daar zitten gigantisch veel goede duiven bij. Hieronder een lijst van melkers die de laatste jaren zeer succesvol waren met de oude lijnen van Leo van Rijn.
 
Succesvol met Leo van Rijn duiven:
Charl van Doorne, Rotterdam - '461' een beroemde vlieger en nog betere kweker!
Joop Groenen, Ooij - Zeer succesvol met diverse Leo van Rijn duiven, voornamelijk door de Crack (de President),die Leo aan Joop gaf uit zijn oude Janssen/ King en Keizer lijn, of wel zn Royal Family, en sinds 2012 kweekte Joop weer uitzonderlijke toppers uit de NL08-1426577 Kras de Bijter, die Joop van Leo kocht, en die Joop zijn Harry ging noemen.
Ad de Maa, Wateringen - Heeft afgelopen 20 jaar zeer sterk gespeeld, waarbij de meeste uitzonderlijk goede duiven telkens de Don Leo , NL02- 1536852 en nog enkele van deze lijn, allen uit de oude Royal Family lijnen zaten. (Merckx Janssen/ Leo Zn Nationale As duif King 89-1172733 en zn broer Keizer 88-2888680, maar ook de Crack Hattrick lijn van Leo van Rijn).
Hilgersom-Tijssen, Stompwijk - 12-1516913 die hij van Leo heeft,is een uitzonderlijke kweker en wederom uit de oude Royal Family lijnen van Leo met inmiddels wat vers bloed via de zoon 483 van Jan Ouwerkerk die Leo in 2006 bij Jan haalde en op die lijn als vers bloed inbracht.
Kees en Marian van Koppen, Schipluiden - Erg succesvol met de oude LEo van Rijn lijnen.
Paul Kauwenhoven, De Lier - Komen goede duiven uit de oude Merckx Janssen/ Leo Zn Nationale As duif King 89-1172733 en zn broer Keizer 88-2888680,  maar ook de Crack  Hattrick lijn , en de oude Tournier / Benjamin lijn van Leo van Rijn
Jaap en Jeroen Meeder, Delft - Spelen heel goede, meed dankzij de inbreng van het oude soort.